Monday, April 26, 2010

Γκρουέφσκι: Δεν έρχομαι στην Ελλάδα!...Ε! Καί;...

"Sikime kadar!" Τουρκιστί, ή, άλλως,
"Εις τα κάτωθι του ημετέρου ανδρικού μορίου" (γεγραφθέντα)!
Κι άν έλθει κι άν δεν έλθει! Θα κλάψουμε κι όλας που αποφάσισε ο Γκρούης να μην παραβρεθεί στην διάσκεψη που διοργανώνεται από το περιοδικό "The Economist"; Άς αλυχτάει μόνος του στην Δαρδανία! Χολώθηκε προφανώς που δεν αφήσανε το προεδρικό αεροσκάφος της Ρεπούμπλικα Μακεντόνιγια να υπερπτήσει Ελληνικού αεροδιαδρόμου και να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καί άλλαξε γνώμη. Καλόμαθε από πέρισυ με την Ντόρα στην Κέρκυρα, και ήθελε προφανώς να δοκιμάσει πάλι τις αντοχές μας εφέτος. Ο κύριος Παπανδρέου πάντως εξέφρασε την κατανόησή του γιά την απόφαση του σκοπιανού ομολόγου του.
Καί γιά να λέμε την πικρή αλήθεια, αρκετές τρόϊκες, ύενες καί "μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά" συνάχθηκαν στο Κλεινόν Άστυ τώρα τελευταία...το ανθελληνικό μίσος καί η γουρσουζιά του Γκρούη μας έλειπε!
Τώρα, θα πεί κανείς, αφού δεν έρχεται ο Γκρουέβσκι, δεν τους στέλνουμε εμείς τον Μητσοτάκη;...ή έστω την κόρη του;
Να πετάξουμε λίγη γουρσουζιά από πάνω μας!

Y.Γ. Η φώτογραφία είναι απο το προηγούμενο Σκοπιανό Προεδρικό αεροπλάνο, στην πτώση του οποίου χάθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, ο Μπόρις Τραικόβσκι. Κάτι ξέρει ο Γκρούης και τα αποφεύγει τα πολλά αεροπορικά πέρα δώθε...Οχι τίποτε άλλο, αλλά εάν βάλει ο Δίας των Μακεδόνων το χέρι του και γίνει κάτι καλό, θα έχουμε μετά τα γνωστά "Πολωνέζικα" μπλεξίματα των Ρώσσων, καί άντε να μας φύγει η ρετσινιά!

No comments:

Post a Comment