Saturday, June 19, 2010

Τώρα μάλιστα, υπεύθυνη απόφαση: "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη"!

Στην συζήτηση ερώτησης στη Βουλή για την ονομασία των Σκοπίων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας ανέφερε πώς "η άλλη πλευρά δεν έχει επιδείξει ακόμα την απαραίτητη διάθεση να διαπραγματευτεί σοβαρά".

Είναι γνωστό τοις πάσι πως το τελευταίο άνοστο ανέκδοτο, μετά το παταγώδες φιάσκο της "Βόρειας Μακεδονίας" είναι το "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη".

Εμείς θα επαναλάβουμε το αυτονόητο, που είναι καί το ζουμί της υπόθεσης, θέτοντας τα εξής ερωτήματα:

A. Πώς θα λέγονται οι κάτοικοι της όποιας προς Βορράν Δημοκρατίας;
B. Πώς θα ονομάζεται η γλώσσα των κατοίκων της προς Βορράν Δημοκρατίας;
Γ. Το όποιο τελικό όνομα αντικαταστήσει το ΠΓΔΜ θα είναι το μοναδικό και αποδεκτό προς πασα κατεύθυνση και προς τους πάντες, erga nomes, που θα αντικαταστήσει το τωρινό "συνταγματικό" της; Ή θα τρέχουμε πάλι λαχανιάζοντας πίσω από το κάθε Τζιμπουτί, την κάθε Σουρινάμε και κάθε Γουαδελούπη γιά να μήν αναγνωρίσει την όποια Σκοπιανική Δημοκρατία με το συμπεφωνημένο και όχι με το "συνταγματικό" της όνομα, ὀπως γίνεται τάρα με το αυτοσαμποταριζόμενο όνομα της ΠΓΔΜ;
Δ. Θα υπάρχει πρόβλημα σύγχυσης στον υπόλοιπο κόσμο μεταξύ Ελληνικής Μακεδονίας και Σκοπιανού μορφώματος, που θα περιλαμβάνει τα σύμβολα, την Ιστορία (Αλέξανδρος, Φίλιππος, Αριστοτέλης, Κύριλλος και Μεθόδιος), τον πολιτισμό (Μακεδονική σχολή ζωγραφικής) αλλά και εμπορικής κατοχύρωσης του μπράντ Μακεδονία (Μακεδονικά κρασιά, Μάρμαρα, γλυκίσματα, τουριστικό προϊόν κλπ);
Τέλος,
Ε. Πληρεί το κριτήριο του αλυτρωτικά ουδέτρου ονόματος, ή θα παραμένει το πρόβλημα και με το καινούριο όνομα.

Ο ΒΜΡΟνίτικος εθνικισμός και η εθνογέννεση των Σκοπίων στηρίζεται σε μερικούς βασικούς πυλώνες:

Α. Στό απύθμενο μίσος εναντίων των Ελλήνων, τους δαιμονοποιημένους "αιώνιους εχθρούς του Μακεδονικού έθνους" απο την νίκη του Μακεντόνσκι Φίλιπ εναντίον των Ατένσκι Γκρίτσι στην Χαιρώνια μέχρι τον Ελληνικό εμφύλιο πόλεμο που δεν ήταν κατά τους βαμμένους Σκοπιανούς και σύμφωνα με την Γιουγκοδλάβικη προπαγάνδα που ακόμη καλά κρατεί στα Σκόπια "τίποτε άλλο παρά μιά πρόφαση γιά να επιτευχθεί η δραματικά Βιβλική "ΕΞΟΝΤΟΥΣ" (1) και "γενοκτονία" (2) των Μακεντόντσι της Ελλάδας"κατά την φαντασιολογική Ιστοριομυθολογία στην οποία επιδίδονται επαγγελματικά οι Σκοπιανοί προπαγανδιστές.

Β. Στον Αλυτρωτισμό εναντίων της ιστορικής Μακεδονίας με στρατηγικό στόχο την έξοδο στο Αιγαίο και κερασάκι την Θεσσαλονίκη, αλυτρωτισμό πού ξεκινά από την Αγιοστεφανική Βουλγαρία, περνά μέσα από την Εξαρχία και το Ίλιντεν, την πίκρα της ήττας σε δύο βαλκανικούς καί σε δύο Παγκοσμίους πολέμους και τον φθόνο του καταδικασμένου να βλέπει την Γιεγκέϊσκα (Αιγαίο) θάλασσα με τα κυάλια εσαεί.

Γ. Στην κατακρεούργηση κάθε ένοιας σεβασμού της Ιστορίας μέσα από Γκαιμπελικής έμπνευσης αλλοίωσης της Ιστορικής πραγματικότητας (πχ πως οι Μακεντόντσι όχι μόνον δεν είναι Σλαβοι, αλλά αντιθέτως πως οι Σλάβοι ειναι απόγονοι των Μακεντόντσι του Αλεκσάνταρ Βελίκι (Μεγαλέξανδρου) που έφυγαν από τα Βαλκάνια σαν αυτόχθονες και κατακυρίευσαν την Πολωνία την Ουκρανία, Ρωσσία, Τσεχία, Σλοβακία κλπ! Όσο καταφανώς ηλίθια φαίνονται, ακούγονται και είναι τα ανομολόγητα αυτά αποκυήματα της Σκοπιανής προπαγάνδας, η πραγματικότητα είναι πως πές πές, τα απύθμενα ψέματά τους άρχισαν μέσω του διαδυκτίου να επικρατούν και να απικαλύπτουν την ιστορική πραγματικότητα. (3) Στο προχθεσινό άρθρο του μεγαλόσχημου αναλυτή Richard Rahn του συντηρητικού Ινστιτούτου CATO, στους Τάϊμς της Ουάσινγκτων, με όλη την σοβαρότητατά του (παρα)"πληροφόρησε" εκατομύρια Αμερικανούς αναγνώστες του πως ο Φίλιππος και ο Μεγαλέξανδρος είχαν "στην πραγματικότητα γεννηθεί στην σημερινή Βουλγαρία!" (actually born in modern-day Bulgaria), και πως το όλο θέμα το δημιούργησε η Ελλάδα προφασιζόμενη "απολύτως άσχετα ιστορικά γεγονότα" (totally irrelevant historical events)!(4)

Τον Νοέμβριο όπως αναφέρθηκε στην Βουλή θα γίναι η επόμενη σύνοδος του ΝΑΤΟ, και θα επανέλθει το θέμα της πιθανής εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τα Σκόπια, το γνωρίζουμε, το έχουν βάλει Εθνικό στόχο το να μπούν στο ΝΑΤΟ. Ο Καραμανλης καλά έκανε και τους εμπόδισε. Η ΕΕ φαίνεται να τους βάζεισ το ψυγείο γιά το ορατό μέλλον. Χωρίς το ΝΑΤΟ, τα Σκόπια βαρούν διάλυση μέσω Αλβανικής-Τετοβάρικης εξέγερσης.
Εμείς ποιόν λόγο και τι νταλκά έχουμε να υποχωρήσουμε; Αυτοί έχουν το πρόβλημα και εμείς έχουμε τα κλειδιά. Εμείς λοιπόν, γιατί να υποχωρήσουμε; Απλώς γιά να δείξουμε ότι είμαστε τα συνηθισμένα στο "έβετ εφέντιμ" ασπόνδυλα μαλάκια;

"Η θέση η δική μας και της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, είναι ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση και εφόσον υπάρξουν σοβαρές προτάσεις που να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις, η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να τις εξετάσει με σοβαρότητα και με συστηματικό τρόπο και θα δούμε πού θα καταλήξουμε", δήλωσε ο κύριος Δρούτσας. Τέλεια! Την ίδια στιγμή "Όλοι γνωρίζουμε πρώτα απ’ όλα, ότι ο κος Γκρουέφσκι πάει να κρυφτεί πίσω από την κοινή γνώμη της χώρας του. Εξωθεί συστηματικά τους οπαδούς του στα άκρα, προβάλλει στους ψηφοφόρους αρνητικά στερεότυπα για τη χώρα μας, ανακοινώνει με πανηγυρισμούς ότι είναι ενάντια σε λύση - και μετά κρύβεται πίσω από την λαϊκή ετυμηγορία. Η δέσμευση η δική μας στη διαδικασία του ΟΗΕ είναι γνήσια" συμπλήρωσε ο κος Δρούτσας λέγοντας πως "εμείς δεν θα μεταθέσουμε στο λαό την ευθύνη των αποφάσεών μας!"
Μετάφραση, γιά να καταλαβαινόμαστε:
"Έχουμε να κάνουμε με κάποιους βαμμένους υπερεθνικιστές που μας μισούν, που διαστρεβλώνουν την ιστορία μας και την πραγματική φυσιογνωμία του λαού τους, που διακατέχονται από αθεράπευτες αλυτρωτικπές φαντασιώσεις εναντίον μας, που δεν δέχεται να κάνει κανέναν συμβιβασμό μαζί μας, που δηλώνει αριστερά και δεξιά πως τώρα που η Ελλάδα είναι γονατισμένη οικονομικάτώρα είναι η ευκαιρία να μας πιέσουν άσπονδοι σύμμαχοι και κακεντρεχείς δαίμονες ώστε να κάνουμε πίσω καί να στηθούμε περιμένοντας με Αδαμιαία περιβολη τους Σκοπιανούς, αυτούς που ποτέ δεν σεβάστηκαν την υπογραφή τους στην συμφωνία του ΟΗΕ γιά το προσωρινό όνομα ή τα σύμβολα, και έγραψαν στα παλαιά των υποδημάτων τους κάθε άλλη συμφωνία, που έχουν ήδη δηλώσει τοις πάσι πως όποια συμφωνία συμφωνήσουμε θα την περάσουν απο δημοψήφισμα, άρα άλλα λόγια να κοροϊδευόμαστε, υπογράψετε εσείς να μπούμε στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και σε αυτούς εμείς διά στόματος κυρίου Δρούτσα δηλώνουμε πως "Η δέσμευση η δική μας στη διαδικασία του ΟΗΕ είναι γνήσια" εσείς μπορείτε να κάνετε φάουλ και να κλέβετε στα χαρτιά, εμείς έχουμε σταυρό στο χέρι, και ξέρουμε να γυρνάμε το άλλο μάγουλο σαν άντρες άμα λάχει να την φάμε και από εκεί, συνηθισμένοι γάρ στις Κεμαλικές τε και Νεο-Οσμανλίδικες καρπαζιές, και επί πλέον "εμείς δεν θα μεταθέσουμε στο λαό την ευθύνη των αποφάσεών μας!" όχι, στο ξεπούλημα των Μακεδόνων ο λαός δεν θα έχει καμία ευθύνη, αυτό το ξεκαθαρίζουμε, η Αθηναϊκή νομενκλατούρα δεν δίνει έναν που να σου λέω γιά το τί θα πει ο κυρίαρχος λαός!


ΥΓ.
Στο ψητό τώρα:

Ερ. Πώς θα λέγονται οι κάτοικοι της Δημοκρατίας Μακεδονίας του Βαρδάρη;
Απ. Μακεδόνες που κατοικούν στην Μακεδονία του Βαρδάρη.

Ερ. Πώς θα ονομάζεται η γλώσσα των κατοίκων της Δημοκρατίας Μακεδονίας του Βαρδάρη;
Απ. Μακεδονικά

Ερ. Το όνομα Δημοκρατίας Μακεδονίας του Βαρδάρη θα είναι το μοναδικό και αποδεκτό προς πασα κατεύθυνση και προς τους πάντες, erga nomes, που θα αντικαταστήσει το τωρινό "συνταγματικό" της;
Aπ.Κατηγορηματικά ΟΧΙ! προεξοφλούν οι Σκοπιανοί, εμείς δεν αλλάζουμε το σύνταγμά μας! Πάλι επομένως θα τρέχουμε λαχανιάζοντας εμείς, σε μιά από χέρι χαμένη υπόθεση, πίσω από το κάθε Τζιμπουτί, την κάθε Σουρινάμε και την κάθε Γουαδελούπη γιά να μήν αναγνωρίσει την Δημοκρατία Μακεδονίας του Βαρδάρη με το "συνταγματικό" της όνομα, το Δημοκρατία της Μακεδονίας!

Ερ. Θα υπάρχει πρόβλημα σύγχυσης στον υπόλοιπο κόσμο μεταξύ Ελληνικής Μακεδονίας και Σκοπιανού μορφώματος, που θα περιλαμβάνει τα σύμβολα, την Ιστορία (Αλέξανδρος, Φίλιππος, Αριστοτέλης, Κύριλλος και Μεθόδιος), τον πολιτισμό (Μακεδονική σχολή ζωγραφικής) αλλά και εμπορικής κατοχύρωσης του μπράντ Μακεδονία (Μακεδονικά κρασιά, Μάρμαρα, γλυκίσματα, τουριστικό προϊόν κλπ);
Απ. Mα ο Μέγας Αλέξανδρος στην σημερινή Βουλγαρία δεν γεννήθηκε; Εξ'άλλου, στα Σκόπια δεν είναι που στήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε τα Ορειχάλκινα αγάλματα των δύο Μακεδντόντσι Σλάβων αδελφών απο την Σολούν, του Κυρίλ και του Μετόντι; Στην ίδια πλατεία και μέρος του ίδιου γλυπτικού συγκροτήματος δεν είναι και ο 15 μέτρων ύψους αδριάντας του Αλεκσάνταρ Βελίκι (Μεγαλέκσαντρος στα Μακεντόνσκι); Το άγαλμα του πιό θρυλικού Μακεντόνσκι όλων των εποχών προφανώς θα στηθεί και θα ετοιμαστεί μέν αλλά τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν με την είσοδο της Ρεπούμπλικα Μακεντόνιγια στο ΝΑΤΟ, και θα γιορταστεί σαν προσωπικός ΘΡΙΑΜΒΟΣ του Γκρούη!

Ερ. Πληρεί το όνομα της Δημοκρατίας Μακεδονίας του Βαρδάρητο το κριτήριο του αλυτρωτικά ουδέτρου ονόματος, ή θα παραμένει το πρόβλημα και με το καινούριο όνομα.
Απ. Με την Βαρντάρ Μακεντόνιγια ελέγχουμε (λένε οι Σκοπιανοί) το 39% μόνον. Μόνον όταν "απελευθερωθεί" το 1% της Μάλα Πρέσπα που κατέχουν οι Αλβανοί, το 9% της Πιρίνσκα Μακεντόνιγια που κατέχουν τα ξαδέλφια μας οι Βούλγαροι, και φυσικά το 51% της "Γιεγκέϊσκα Μακεντόνιγια", της "Αιγαιακής Μακεδονίας", που είναι "σκλαβωμένο" κάτω από την
καταπιεστική και γενοκτόνα μπότα των μισητών Γκρ'τσι, μόνον τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ένωση 100% της "Ομπεντινίτα Μακεντόνιγια", της "Ηνωμένης Μακεδονίας"! "Γιά αρχή πάντως, δεν λέω, και η "Βαρντάρ Μακεντόνιγια" καλή είναι", θα αναφωνήσει ο κάθε ΒΜΡΟνίτης Σκοπιανός! "Κάθε αρχή και δύσκολη μεν, αλλά η αρχή είναι το ύμισυ του παντός! Ξεκινάμε με την "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη" και στην πορεία βλέπουμε!"

Συμπέρασμα, γιά να μην γελιόμαστε:...δουλειά με τον Γκρουέβσκι και την αλητεία του ΒΜΡΟ, δεν γίνεται! Με κυβέρνηση Γκρουέβσκι, ούτε συμφωνία μπορεί να κλειστεί, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ! Δεν είναι υποχρέωση της όποιας Ελληνικής κυβέρνησης να κάνει ήρωα της εισδοχής σε ΝΑΤΟ και ΕΕ το πιό ανθελληνικό μαντρόσκυλο που γέννησε ποτέ ο Σκοπιάνσκι Βουλγαρισμός (τα περί "Μακεδόνων" αλλού να τα πουλάνε). Η λύση είναι τόσο αυτονόητη όσο και απλή:
How do you spell...V-E-T-O?

Σημειώσεις:

(1)Η φυγή των Βουλγαρογραμμένων Οχρανιτών και ΣΝΟΦιτών, μαζί με τα παιδιά του λεγόμενα "Παιδομαζέματος", μετατρέπονται μέσω του πές-πές το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ σε Βιβλική "Μακεντόνσκατα ΈΧΟΔΟΣ". :
http://www.youtube.com/watch?v=G9E2gCcRRfI
(2) Δημιουργία εντυπώσεων εκ του ών ούκ άνευ "Γενοκτονία":
http://www.youtube.com/watch?v=utsueGTWmBU&feature=related
(3) http://macedonia-evidence.org/
(4)Άρθρο με αναφορά στον Βουλγαρογεννημένο Μεγαλέξανδρο:
http://macedonianissues.blogspot.com/2010/06/greeces-irresponsible-neighbors-and-how.html
(5)Το υπερφυσικό άγαλμα του Αλεκσάνταρ Βελίκι που ετοιμάζεται γιά να τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεια των Σκοπίων:
http://www.youtube.com/watch?v=XFV82NFhVqw&feature=related

No comments:

Post a Comment