Saturday, April 3, 2010

Παραδοσιακά Μακεδονικά εθνικά τραγούδια της Βόρειας ("ελεύθερης") Μακεδονίας - Κουλτούρα, Μίσος και Προπαγάνδα

ΤΟ ΒΑΘΥ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΑΣ - ΔΩΡΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥ Β.Μ.Ρ.Ο. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Εμείς οι Γκρ'τσι/Έλληνες από την σκλαβωμένη Αιγαιακή Μακεντόνιγια, που από δώ καί πέρα θα πρέπει πλεον να την μετονομάσουμε και να την αποκαλούμε Νότια Μακεδονία, μόλις οι εκπρόσωποι του Αθηναϊκού υποκράτους υπογράψουν (με τις ευλογίες του κ. Νίμετς) τα σχετικά προτόκολλα με τον Γκρουέβσκη, άς παρακολουθήσουμε αυτό το βιντεάκι, το αξίζει, να ταρακουνηθούμε λίγο. ΄Ας συνειδητοποιήσουμε το τί παιχνίδι παίζεται εις βάρος μας, καί τί είδους αλλυτρωτικές βόμβες βάζουμε μόνοι μας (μας τις πασάρουν οι "σύμμαχοί" μας καί η Αθήνα τις καταπίνει) στα θεμέλια της μελλοντικής υπόστασής μας! Σπέρνουμε σήμερα ενδοτισμό, καί θα θερίσουμε αύριο θύελλες!

">

http://www.youtube.com/watch?v=DgPn1pMuHJ8&feature=player_embedded

Παρακολουθώντας το αποκαλυπτικό βιντεάκι αυτό, παίρνουμε και μιά μικρή γεύση από το απύθμενο μίσος των Σκοπιανών, συγγνώμην, των "Βόρειων Μακεδόνων", εναντίων μας.
Η Γραικυλική διπλωματία είναι έτοιμη να αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν "Βόρεια Μακεδονία", σαν να λέμε το "ελεύθερο", το "απελευθερωμένο" τμήμα της μάικα Μακεντόνιγια.
Ας το καταλάβουμε: ο λεγόμενος "γεωγραφικός προσδιορισμός" είναι μία Βασινγκτώνιας έμπνευσης καί προέλευσης καραμέλα που μας παρουσιάζεται χονδροδέστατα (καί σάν αφελείς, χαζοχαρούμενοι ιθαγενείς, αποχαυνωμένοι την αποδεχόμαστε αγόγγυστα) σαν υπερήφανη "κόκκινη γραμμή" της γραικύλικης Αθηνοκεντρικής Διπλωματικής κατάπτωσης..."κι΄εμείς γελούσαμε στις γειτονιές την άλλη μέρα...".
Γιατί όμως "κόκκινη" γιατί βρε Δρούτσα; Μήπως επειδή μετά τους Τούρκους τώρα θα μας πάρουν και οι Σκοπιανοί με τις τομάτες;
Γυφτοσκοπιανούς απαξιωτικά τους ανεβάζαμε, γυφτοσκοπιανούς ρατσιστικά τους κατεβάζαμε, και ήλθε το πλήρωμα του χρόνου όπου μάθανε στην γειτονία πως "χαϊδευόμαστε" (σε Αιγαίο, Κύπρο,΄Ιμια, Θράκη, από τους Τούρκους) πλακώσανε κι οι "Γύφτοι"!
Ο φανατικά μισέλληνας Γκρουέβσκης, με την επαρχιώτικη επιμονή καί χοντροκεφαλιά του βάζει τα γυαλιά στο διπλωματικό παζάρι καί πάρε δώσε, σέρνοντας τον εκλεπτυσμένο καί διεφραρμένο αθηναϊκό πολιτικό καί διπλωματικό συρφερτό στον απόλυτο εξευτελισμό.
Σύντομα, από ότι δυστυχώς όλα δείχνουν, θα ανακηρυχθεί ελέω Αθηναικού κράτους, σε νεκροθάφτη του αυτοσεβασμού και της ελάχιστης υπερηφάνειαςπού έχει απομείνει στους απανταχόθεν καί παντοιοτρόπως εξευτελιζόμενους Νεοέλληνες καί δή τους Μακεδόνες. Εκεί καταντήσαμε!
΄Αντε, λοιπόν, να παίρνουν σειρά σιγά-σιγά καί οι Τσαμουριώτες Αλβανοί!
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν...καί ξεπουλάμε ότι καλό έχει απομείνει στο μαγαζί! Περάστε κόσμε!...

No comments:

Post a Comment